Välkommen hit!

Vad kul att just du ville kicka på min syblogg. Skicka gärna ett mail till mig om du undrar över något eller har en trevlig kommentar... Det värmer. Om du vill kontakta mig gör du det på jennyfagerstrom@hotmail.com.

Jag syr gärna på beställning, i mån av tid och tyg. Har alltid tyg hemma till dregglisar. Jag skickar gärna beställningar per post, men ansvarar inte för postens slarv. Jag har fortfarande detta som hobbyverksamhet.

Under etiketten nedanför finns Till Salu. Ta gärna en titt där för redan uppsydda saker!

måndag 15 november 2010

Tossor till min söta tös!


Det händer att man hinner sy någonting till sina egna sötnosar också :)


Här har det blivit ett par fleecetossor till min lilla goding. Dessa finns sedan ganska länge på dagis då hon har på sig dom ibland när hon sover där.

Material: Jnydesigns härliga röda moltyg i velour. Stoff o Stils vita muddtyg. Fleece som foder som jag tagit från gömmorna, som är från min styvmammas tidigare syaffär.

Mönster: Alldeles eget.

Storlek: Ca 6-12 månader. 13 cm i sulan. Kan användas rätt länge. Min tös är 1 år och 8 mån, men i och för sig rätt liten till växten.

Resultat: Härliga, mysiga gulliga tossor!!! Och jag blir alldeles till mig då jag ser och känner på detta härliga molntyg i velour!!!

3 kommentarer:

  1. Ja visst är molntyget underbart!! Och tossorna ser så härligt gosiga ut! Jättefina!

    SvaraRadera
  2. Att jag inte tänkt på det! Mina stackars barn blir bortglömda när jag syr till alla andra. Jag har ett par gamla tjockstrumpor till Hanna när hon sover i vagnen på dagis. Men självklart kan jag ju sy ett par tossor med fleece till henne istället. Har inte haft en tanke på det, bara göra dem lite större ju :D Jag tänker bara på bebisar när man säger tossor men det går ju lika bra till äldre barn också :D

    SvaraRadera
  3. Ja Lena det tycker jag du ska göra :) Kul att kunna bara inspiration :)

    SvaraRadera