Välkommen hit!

Vad kul att just du ville kicka på min syblogg. Skicka gärna ett mail till mig om du undrar över något eller har en trevlig kommentar... Det värmer. Om du vill kontakta mig gör du det på jennyfagerstrom@hotmail.com.

Jag syr gärna på beställning, i mån av tid och tyg. Har alltid tyg hemma till dregglisar. Jag skickar gärna beställningar per post, men ansvarar inte för postens slarv. Jag har fortfarande detta som hobbyverksamhet.

Under etiketten nedanför finns Till Salu. Ta gärna en titt där för redan uppsydda saker!

fredag 18 februari 2011

Filtar till salu!Ååååå vad längesen jag bloggade... kommer knappt ihåg hur man gjorde :)

Mina ekonomistudier tar så otroligt mycket tid att jag knappt hinner andas... tur det är roligt! och jag har inte sytt ett smack... har inte riktigt haft lust heller. Men idag har jag börjat knåpa ihop en tygkorg efter inspiration från Zabw design. Vårat nybyggda hus närmar sig med stormsteg, så det vore roligt att försöka sy något till det :)
Med ett liv med 2 små barn som inte klarar sig många sekunder själv och heltidsstudier på en tuff utbildning är inte det lättaste att få att gå ihop! I och för sig går de på dagis, men barn har en väldigt stor tendens att bli sjuka då de går på dagis... och eftersom vi mer eller mindre lever på min mans inkomst, så är det jag som blir hemma då de är sjuka... men men. Ilandsproblem :)
Här kommer i alla fall två filtar som jag sydde till julmarknaden, de blev inte sålda då, så jag tänkte lägga ut dom på bloggen till försäljning.
Material: Jofotex vita tyg med röda streckgubbsugglor. Ekologisk. Som baksida är det en röd velour. Om den är köpt från Hilco eller Stoff o Stil kommer jag inte ihåg.
Jofotex lila tyg med får (tror också att det var ekologiskt), med lime baksida i velour från Stoff o Stil.
Mönster: Eget.
Storlek: Ca 85 x 65 cm.
Resultat: Så otroligt mjuka och härliga filtar. Blir så bra i kanterna sen jag skaffade den nya overlocken :)
Pris: 220 kr st + frakt.
Trevlig kväll!!!1 kommentar:

  1. Tur man kan inspirera någon ;) Skulle varit på ikea å köpt lite tyger å gjort fler korgar jag å nåt tag. Här blir det väldigt lite sytt nu också pga mina sällskapssjuka barn. Simon bär jag typ alla dygnets timmar jag e vaken så då är det lite svårt att sy. Förr gjorde jag det med honom i bärsele men i och med att han växer ser jag sämre över honom *garv* så det blir svårare å svårare. Å han inte inte direkt still heller. Så tyvärr står mest symaskinerna och samlar damm nu..

    SvaraRadera