Välkommen hit!

Vad kul att just du ville kicka på min syblogg. Skicka gärna ett mail till mig om du undrar över något eller har en trevlig kommentar... Det värmer. Om du vill kontakta mig gör du det på jennyfagerstrom@hotmail.com.

Jag syr gärna på beställning, i mån av tid och tyg. Har alltid tyg hemma till dregglisar. Jag skickar gärna beställningar per post, men ansvarar inte för postens slarv. Jag har fortfarande detta som hobbyverksamhet.

Under etiketten nedanför finns Till Salu. Ta gärna en titt där för redan uppsydda saker!

söndag 12 december 2010

Gårdagens marknad!Igår satt jag på luciamarknaden i Färila. Jag hade trevligt sällskap av Lena Åhman.


Det var marknad både på Hembygdsgården och Färila skolans matsal. Tyvärr var det väldigt dåligt annonserat att det även var marknad på skolan där vi satt, så det var inte så mycket besökare hos oss (hur det var på Hembygdsgården har jag ingen aning om). Försäljningen gick jättebra i relation hur mycket besökare det var... men men... det har ju varit lite roligare om fler människor hade dykt upp!
Jag fick en hel del sålt, men har en del kvar också. Filtar, dregglisar, mössor, haklappar o tossor. Kommer lägga ut dessa på bloggen till försäljning eftersom.
Börjar här med två filtar:
Material:


Znok designs härliga turkosa ugglor med turkos baksida i velour från Stof o Stil. SÅLD!


Znok designs gula tyg med u-båtar med brun velour som baksida från Stof o Stil. Ej till salu!


Mönster:


Eget. Men man kan ju inte skryta om ett eget mönster som är en fyrkant med rundade hörn :)


Storlek:


Ca 65x85 cm.


Resultat:


Å jag älskar bebisfiltar. Och sen jag köpte min nya overlock så får jag till så snygga sömmar runt om :) Min favvofilt är det turkosa, gillar färgkombinationerna så mycket.
Passar perfekt som julklapp till bebisen, eller som nyfödd gåva.
Pris 220kr/st + frakt.

2 kommentarer:

  1. Härliga filtar! Kul att du fick en del sålt men synd att det var dåligt annonserat. Du får säkert resten sålt på nått vis iallafall.

    SvaraRadera
  2. Tack för trevligt sällskap :)

    SvaraRadera