Välkommen hit!

Vad kul att just du ville kicka på min syblogg. Skicka gärna ett mail till mig om du undrar över något eller har en trevlig kommentar... Det värmer. Om du vill kontakta mig gör du det på jennyfagerstrom@hotmail.com.

Jag syr gärna på beställning, i mån av tid och tyg. Har alltid tyg hemma till dregglisar. Jag skickar gärna beställningar per post, men ansvarar inte för postens slarv. Jag har fortfarande detta som hobbyverksamhet.

Under etiketten nedanför finns Till Salu. Ta gärna en titt där för redan uppsydda saker!

onsdag 18 november 2009

Matchande tossor och dreggellapp!

Har nog aldrig varit så nöjd med mig själv sen jag födde mina två barn :-) Jag är så nöjd med mina tossor. Det är väldigt roligt när man skapat något man är väldigt nöjd med.
Tossorna är i storlek ca 0-6 mån, men storlek 6-12 mån är under utformning.

Material: Mjuka tygers igelkottar. Samt mudd från Stoff och Stil.
Storlek: 0-6 mån på tossor samt one size på dreggellappen.
Mönster: EGET :-)
Resultat: Bra. Men det strulade lite med tossorna innen de blev klara. Använder overlocken då jag syr ihop mudden med själva skon. Alltså sammanlagt 4 tyglager, fleecen, igelkottyget samt muddens 2 tyger gör att det är väldigt pilligt och litet. Att få det bra och att inte ett tyg skulle ha glidit iväg så att den inte kommer med i själva sömmen. Så efter några försök och sprättande så blev det jättebra! Och alla som nogon gång har srättat en overlocksöm vet hur svårt och tidskrävande det är. Någon som har något bra tips att sprätta i overlocksöm?

3 kommentarer:

  1. Superfint! Trevlig blogg, jag tog mig friheten att länka till dig. Ha en superdag! /Johanna

    SvaraRadera
  2. Roligt att hitta till din blogg,

    fin blogg, fina grejer.

    SvaraRadera